ENTREMESES DE CERVANTES MUNTATGE DE FI DE CURS

L’eScola d’Arts escèNiqueS

presenta

«ENTREMESES de Cervantes»

el muntatge de final de curs dels alumnes de segon i tercer

dirigits per Pere Mestre

 

 

Del 8 al 17 de Juny
de divendres a diumenge a les 20:30h 

 

Aquest muntatge de final de curs dels alumnes de segon i tercer es presenta com una companyia itinerant de teatre del segle d’or, els intèrprets de l’espectacle presenten tres entremesos característics de la producció Cervantina: “El juez de los divorcios”; “El retablo de las maravillas” i “El viejo celoso”. Un magnífic exemple de la creació teatral del més gran geni de la literatura espanyola on es reflecteixen les qualitats del seus llenguatges, la proximitat, la procacitat i les idees transgressores i obertes del dramaturg Cervantes, un avançat a la seva època.

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66