Veo Leo, un espectacle per als petits de la casa

Arriba al TEATRE SANS

VEO LEO

de la mà de

TEATRO ARBOLÉ

(Saragossa)

 

DIES 26 i 27 DE MAIG 

DISSABTE I DIUMENGE A LES 19h

 

Teatre Arbolé ens presenta un espectacle que preten iniciar als espectadors no lectors en el món dels llibres, les lletres i les paraules. En aquesta ocasió els llibres han de ser escoltats i interpretats. 

VEO LEO trasllada l’acció a una Biblioteca; un lloc ple de llibres, paraules i lletres on s’amaguen tots els contes, els coneguts i els que estan per descobrir. La Biblioteca es converteix en espai escènic, on un personatge peculiar trasllada als espectadors a un lloc on veure, interpretar, i llegir dos dels contes clàssics més importants de la Literatura Universal; L’aneguet lleig i la Caputxeta Vermella, dos autors universals Andersen i Perrault units.

 

TEATRO ARBOLÉ

Una Fàbrica de somnis

Una companyia, una sala d’exhibició, una editorial.

Dedicada des de l’any 1979 a la producció d’espectacles infantils i a la docència són ja més de 9.100 les representacions realitzades en aquests 38 anys, i això ho confirmen les més de 750 localitats que la companyia ha visitat en aquests anys: Aragó i tot el territori nacional, Amèrica Llatina (Cuba, Mèxic, Equador, Argentina, Brasil, Puerto Rico, Veneçuela, Xile, Bolívia, Colòmbia), Europa (França, Portugal, Itàlia i Suïssa) a més del desert Sahrauí (Algèria) i a Àsia (Corea del Sud).

Arbolé, sempre ha cercat amb el seu treball divertir, encantar, fascinar i fer que el teatre sigui una cosa fabulosa per als nins i nines, i deixar empremta en el procés formatiu dels espectadors.

 

Informació i Reserves 971 72 71 66 o pitjant aquí