EL 20è FESTIVAL INTERNACIONAL TEATRE DE TERESETES ÉS TAMBÉ AL TEATRE SANS

7 RATOLINS
PETIT BONHOM
Divendres 18 de maig a les 19h 

Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada, que aprofitarà per a explicar-nos el conte d’uns ratolins als quals ha arribat l’hora de anar- se’n de casa i de trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. Aquesta obra neix de la trobada d’un cantautor i un titellaire amb les ganes de portar un treball conjunt dalt els escenaris.

 

 

EL COL·LECCIONISTA CELESTE
COLORÍN COLORADAS 
Dissabte 19 de maig a les 17:30h 

En algun lloc existeix un home gris i corrent, que un dia va descobrir el cel i els seus elements, i es va convertir en el Col·leccionista Celeste, que atrapa les seves preses gràcies a senzills utensilis domèstics. Una reflexió sobre la llibertat, el respecte i l’amor. Colorín Coloradas és una companyia formada per Blanca Alonso i Elisenda Ibars que crea projeccions de dibuixos, imatges i ombres, que interactuen amb la música, la dansa i la narració.

 

 

 

SIRENA FISSURA
ELÀSTIC NOU PRODUCCIONS
Dissabte 19 de maig a les 18:30h 

Què succeeix quan no trobes cap sabata de la teva talla? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta? I quan no s’és suficientment femenina o s’és massa efeminat? Daniela intenta encaixar, s’esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. Roc s’adona que, si es mostra tal com és, és rebutjat pels seus companys. I si en descobrir-se l’un en l’altre exploressin el poder de la diferència i l’amistat i junts es fessin més forts?

 

 

 

 

DIEZ AÑOS DE SOMBRAS
SOMBRAS CHINAS – VALERIA GUGLIETTI
Diumenge 20 de maig a les 17:30h 
Una col·lecció d’històries projectades pel màgic moviment de les mans i petits accessoris. Les millors escenes i els personatges d’ombres de mans dels deu anys de trajectòria de la companyia. Un espectacle que uneix les diferents arts de les ombres xineses: el cinema mut, la màgia, la tereseta, el còmic, la música, les arts visuals, el teatre, la figura animada.

 

 

 

PREUS
Menors 12 anys: 5€ 
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 €

 (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

RESERVES: 971 72 71 66

Tota la programació del Festival