OVNIPRESENTS presenta S’INUNDA VENÈCIA

 

S’INUNDA VENÈCIA
OVNIPRESENTS
5 i 6 de maig
Dissabte 20:30h  i Diumenge 19h

Preu: 10€

 

Escrita i dirigida per Miquel Mas

A S’inunda Venècia, dues parelles es retroben a Venècia durant el fenomen de aqcua-alta.
A causa de les altes pluges, els quatre es veuen obligats a passar tot un dia tancats dins l’hotel , on hi descobriran que no és or tot el que llueix i que les seves vides, tot i que parteixen d’un mateix punt, no tenen res en comú.
Amb tintades de la dramatúrgia francesa ‘’de la paraula’’ de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’Inunda Venècia és una comèdia dramàtica sobre les parelles tòxiques, la hipocresia i les expectatives de futur fallides. Una retrat realista sobre la nocivitat de les relacions contaminants, el mal tracte psicològic, i la falta de tolerància en aquesta societat, cada vegada més interconnectada.
Perquè tan aquí, com a Venècia, tot fa aigües.

 

Ovnipresentes és una companyia jove, caracteritzada per la varietat, la creació pròpia, la proximitat i la contínua formació. El fet d’estar formant-se en teatre, i alhora no haver entrat encara als cercles professionals, els ha ensenyat el valor de l’esforç i de la qualitat, i els ha animat a apostar per l’originalitat, la innovació i sobretot l’entusiasme per a cada nou projecte. «Han arribat per menjar-se l’univers, i per demostrar que els joves balears tenen il·lusió, són optimistes, i poden fer bon teatre“

 

A S’inunda Venècia el seu autor Miquel Mas inunda els sentiments dels espectadors i dels actors. I és que qui el coneix personalment ja ho veu que és una persona “tot sentiments”.  És, com diu ell, observador, i inquiet, molt inquiet. És la tercera obra que Miquel Mas veu estrenada. I tot i ser una carrera primerenca, el text, la trama, la dramatúrgia, tot plegat és enginyós. I sí, li falta potser algun canvi d’escena més àgil, potser de vegades […] Carme Canet Seguir, 21/04/2018 

“S’inunda Venècia” és una proposta fresca i divertida, que et fa passar una bona estona, i en la que no pares de riure gràcies a algunes de les situacions i manera d’expressar-se d’alguns dels protagonistes. Molt recomanable per a un públic jove, amb ganes de descobrir i gaudir de propostes teatrals fresques i properes. Quatre joves actors que ho donen tot a escena, […]” Neus Mònico Fernández, 16/04/2018

S’INUNDA VENÈCIA, la nova proposta escènica de Miquel Mas Fiol, i la companyia mallorquina Ovnipresents Teatre. Un altre cop tornem a descobrir gairebé per casualitat, “petites joies teatrals” a les mal anomenades “sales alternatives”, obres de teatre que es mereixen ser descobertes pel gran públic i que moltes vegades passen desapercebudes per la manca de recursos d’aquestes sales, per tal de donar-les a conèixer….. i realment és una llàstima perquè a vegades, […] Miquel Gasccon Baz, 09/04/2018

 

Valoració espectadors

12345

Txell

Un espectacle rodó. Els actors són molt naturals, la història molt humana i ben elaborada amb tocs d’humor i drama i una gran direcció. Hem de seguir de ben aprop en Miquel Mas Fiol perque arribarà ben lluny! MOLT RECOMANABLE!

25/04/2018

  
12345

Francesc

Quan vaig veure S’inunda Venècia vaig quedar sorprès per distintes raons: primer, pel fet que essent tan joves hagin sigut capaços de muntar aquesta obra i saber-la dur de forma tan professional, a més de la capacitat de crear espais, ambients i efectes diferents bons amb poc material -realment es veu que al darrere hi ha molta dedicació, esforç i sacrifici-. Em va sorprendre també el bon ritme de l’obra, com a poc a poc es va descobrint l’interior dels protagonistes i que molts espectadors poden veure’s reflectits en un o més personatges a mesura que avança l’argument.
Tot i que sembli una comèdia, és d’esperar que al final de l’obra un mateix acabi amb els ulls plorosos.

24/04/2018

 

12345

Jeroni

Impressionant, et fa reflexionar sobre el futur de les relaciones tradicionals i sobre la insatisfacció i les expectatives.

05/04/2018

12345

Flora

S’Inunda Venècia ès la mescla perfecta de comèdia i drama. Una posada en escena senzilla, bons actors i un argument que no deixa indiferent a ningú. Repetiria una i mil vegades!

03/04/2018