La República dels Contes al Teatre Sans

 

LA REPÚBLICA DELS CONTES
Cia. Jordi TANTARANTANA (Catalunya)
10, 11 i 12 novembre
Dv, Ds  i Dg 19h

Preu: 10€

 

En aquest espectacle hi trobaràs un lloc increïble: que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia, ple de llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat.

Fent un tomb per la República dels Contes descobriràs un munt d’històries d’amor, aventures, guerres, alegria, por, fantasies….. acompanyat per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles.Honestedat, igualtat, treball en equip i creativitat.

Vine a conèixer LA REPÚBLICA DELS CONTES on tot és possible!

 

David Serrador al Núvol, digital de Cultura
“Adreçat a un públic familiar, hom no pot deixar de simpatitzar amb alguns dels personatges imaginats per en Jordi: l’Oca Clara, el peix Aleix o el d’una noieta que ateny la felicitat perquè és més honesta que ningú. Tots acaben fent la delícia no només dels més petits sinó també dels adults, recordant potser l’infant que encara guardem dins o simplement perquè, en el fons, invoquen qualitats i sentiments ben humans.”