Estudi Zero arranca motors

GIRA NACIONAL amb COLORS

La companyia s’enlaira fent una gira nacional amb el seu darrer espectacle infantil COLORS que es podrà veure al:

Teatre Tantarantana (Barcelona) els dies 23 i 24 de setembre
Teatre Arbolé (Saragossa) els dies 30 de setembre i 1 d’octubre
Teatro Tarambana de (Madrid) els dies 21 i 22 d’octubre.
TalentIB 17 Auditori de Cas Serres (Eivissa) el 29 d’octubre.
Espacio Inestable (València) els dies 28 i 29 de desembre.

Aquesta gira compta amb la col·laboració de:


 

 

 

 

ESTUDI ZERO, ESTRENES AL TEATRE SANS

La companyia manté una intensíssima activitat aquesta tardor amb dues estrenes aquest mes de setembre. Presentam dos nous muntatges:

Per una banda SENSE PAGA, NINGÚ PAGA una versió actualitzada sobre el clàssic contemporani de DARIO FO, en un format de comèdia d’extraordinària vigència que s’estrena abans de final de setembre.

Per altra banda aquest mateix mes de setembre per als més petits de la casa presentam una campanya de funcions de EL FOLLET GROGUET que continua la saga dels follets de Colors que recorren amb gran èxit escoles i biblioteques de Mallorca des de fa un parell d’anys.

 

Aquestes produccions compten amb la col·laboració de:

 

 

 

 

 

GIRA INTERNACIONAL ESTUDI ZERO TEATRE

Els diferents espectacles per adults en repertori conformaran durant aquest trimestre una gira iberoamericana.

LA CANTANT CALBA que es presenta FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRO ITINERANTE DE CHILOÉ (FITICH) a XILE i al FESTIVAL DE LA UNIVERSITAT D’ANAHUAC  a CIUTAT DE MÈXIC, així com al teatre CARRETERA 45 de la mateixa CIUTAT DE MÈXIC.

UN CADÀVER EXQUISIT  participa al 8º FESTIVAL DEL TEATRO LA RENDIJA IBEROAMERICA EN ESCENA a MÉRIDA (YUCATÁN) y es reoresenta al FORO APEIRON de Ciutat de Mèxic.

Aquesta gira compta amb la col·laboració de:

 

 

AVANÇ TEMPORADA HIVERN 18

En tornar de totes les gires tenim previst programar al mateix TEATRE SANS ja com a programació d’hivern a partir del mes de gener els diferents espectacles en repertori:

Els muntatges per a públic familiar LLEGENDÀRIA sobre les llegendes i tradicions mallorquines  i COLORS una proposta de teatre oníric sense paraules que combina diferents recursos de teatre visual.

I també tant UN CADÀVER EXQUISIT sobre textos de Tristan Tzara i altres autors dadaistes i SENSE PAGA, NINGÚ PAGA! sobre textos de Dario Fo, els dos darrers muntatges d’ESTUDI ZERO TEATRE.