Vine a celebrar “El cumpleaños de Draculín”

La companyia

TEATRE DE LA CAIXETA (València)

presenta

EL CUMPLEAÑOS DE DRACULÍN

Dies 12, 13 i 14 de maig a les 19h

Espectacle per a públic familiar

Preu: 10€

Han Passat els anys, Dràcula i Mina, la seva dona, viuen en el seu castell. Avui celebren l’aniversari de Dràcula, el seu petit fill que amb la seva amiga la mòmia Antònia no paren de fer entremaliadures. Una festa divertida en un espectacle amb actors, titelles i cançons i per descomptat fantasmes despistats i esquelets que ballen twist.

L’espectacle dirigit a nins i nines a partir de dos anys, narra la història de Dràcula en una versió molt particular en la qual es pretén desmitificar la por i enaltir valors com ara l’amistat, l’amor familiar, la inserció i l’acceptació de la diversitat. Per a la posada en escena s’han utilitzat teresetes i titelles animats per l’actriu Carmen Lara i l’actor Jose Blasco, que a més interpreten algunes de les més conegudes cançons com: La cançó del fantasma, Tombes per aquí, Ballaven els esquelets, un petit zombi , Twist d’esquelet i Per molts anys.