PREMI FETEN 2015 EL ÁRBOL DE LA VIDA

EL ÁRBOL DE MI VIDA

PATA TEATRO (Màlaga)

16, 17, i 18 de desembre

Divendres, Dissabte i Diumenge a les 19:00h

 

foto-%c2%b5rbol-08-pata-teatro

L’obra narra en to de comèdia, la vida d’un matrimoni, ELL i ELLA, que comparteixen la seva existència junts. En arribar a la vellesa, a ELLA li agrada seure davall l’Arbre on han viscut tants moments feliços, per recordar la seva història. Parlam del cicle de la vida, mostrant les diferents fases d’ELL: com neix, les seves primeres paraules, el seu pas per l’escola, com es coneixen ELL i ELLA, com neix el seu fill petitó, el primer viatge que emprenen els tres junts. Tots aquests esdeveniments estan escrits en el SEU ARBRE, i poc a poc, a través de les seves fulles coneixem la seva història: la vida d’ÉLL i d’ELLA i tots els moments que van viure junts. Un espectacle que parla en to amable, positiu, afectuós i divertit dels records que anem guardant de les persones amb les que creixem. De tot el que vàrem viure amb ells.

Trailer “El árbol de mi vida” de PATA TEATRO from Pata Teatro on Vimeo.

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66