LA CALLE DEL MARIANO dins el XIV CIRCUITO DE LA RED DE TEATROS ALTERNATIVOS

circuito_imagen_abajo

LA CALLE DEL MARIANO

PERIGALLO TEATRO (Ávila)

Dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre

Divendres i dissabtes 20:30h i diumenge 19:00h

Espectacle per a adults

Preu: 12€

resized_obra-de-teatro-la-calle-del-mariano-18012015-204534

Dirigida pel Premio Nacional Bellas Artes de México 2013, Abraham Oceransky.

La Calle del Mariano és el carrer de la infància, en la qual tot es perdona per seguir jugant.  Avui aquest carrer s’ha convertit en un camp de batalla en què el món adult lluita pels seus interessos. La història que expliquen es nodreix de nostàlgia i poètica tendresa i violència, contundència i ambigüitat. Es tracta d’una obra que qüestiona la idea de progrés, defensa el dret a la cultura i convida a tornar al que és important: Vida senzilla.

A aquesta obra, volem reflectir l’absurd social que hem construït, mostrant personatges que no són bons ni dolents, sinó individus condicionats per les seves tares d’infància. És el cas d’ Antuán, Flor i Pedro, que entrecreuen les seves vides per prendre consciència, perdonar-se i seguir jugant. Perquè mai és massa tard per tenir una infància feliç.

Es tracta d’una obra que qüestiona la idea de progrés, defensa el dret a la cultura i convida a tornar al que és important: Vida senzilla. Volem reflectir l’absurd social que hem construït, mostrant a personatges que no són bons ni dolents, sinó individus condicionats per les seves tares d’infància. És el cas de Antuán, Flor i Pedro, que entrecreuen les seves vides per prendre consciència, perdonar-se i seguir jugant. Perquè mai és massa tard per tenir una infància feliç.