Tallers intensius des de Mèxic

 

LOS ELEMENTOS ESENCIALES DEL DRAMA

EL FUNCIONAMIENTO DEL ESTILO 

Impartit per: Fernando Martínez Monroy

Dies 21, 22 i 24 de setembre

Dimecres i dijous de 18h a 22h i dissabte de 15h a 18h

Idioma: Castellano

Preu: 65€

Descripció: En aquest curs s’estudiarà la morfologia, anatomia i fisiologia del drama, observat com un organisme complex, des d’un punt de vista tècnic, no històric. El referent d’estudi seran precisament les obres considerades, obres mestres, per la seva qualitat i transcendència gràcies al reconeixement que en elles es pot constatar de trets tècnics i temàtics essencials, que transcendeixen en el temps (formes arquetípiques), des Èsquil fins Pinter, Miller, Genet o Beckett. Es tracta d’un curs amb un caràcter predominantment pràctic ja que es proposa que l’alumne desenvolupi habilitats i destreses d’observació, valoració, comprensió, distinció i reconeixement, objectiu que només pot aconseguir-se mitjançant un procés d’aplicació pràctica de conceptes teòrics i eines d’anàlisi , que permeten generar una lectura crítica de les obres estudiades, i per tant, una metodologia per a la comprensió i l’anàlisi dramàtic.

Més informació

 

LA IMPROVISACIÓN EN EL REALISMO,
Una herramienta para comprender el trabajo del actorImpartit per: Pilar Villanueva

Dies 26, 27 i 28 de setembre de 18h a 22h

Idioma: Castellano

Preu: 65€logoFB2016-negatiu

Dirigit a: Estudiants d’actuació, actors, directors, cineastes, dramaturgs, guionistes, improvisadors, i interessats en general en el treball de l’actor i el seu maneig de la tècnica d’improvisació.

Més informació