I FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE INFANTIL I FAMILIAR SANS 2015-2016

JUAN SALVADOR TRAMOYA
LA MONA ILUSTRE (Xile)
Dies 7 i 8 de desembre de 2015 Dilluns i dimarts a les 20:30h
Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

Vet aquí el relat d’un inútil que pot convertir motes de pols en coloms missatgers. Incapaç d’aixafar a un moscard amic. És la història d’un cervell diminut ple de planetes estranys, de xiclets globus aerostàtic, de caps monstre. Un conte silenciós emmarcat en paratges imaginaris insòlits. Llocs en els quals és possible que una gotera inundi una habitació de la qual cal sortir nedant, universos en els que un pot caure de la lluna, a la qual prèviament va pujar per una escala de teatre … Aquest és el món de Joan tramoia, que té cura d’un teatre des que té record. Un home amb una imaginació desbordant, de la qual ningú té notícia. Un ésser invisible que vol ser actor, però va néixer maldestre com un forrellat … Va néixer tramoista, com el seu pare, com el seu padrí. Juan Salvador Tramoia és una faula tragicòmica sobre el que som, el que volem ser i el que podem ser. És la gesta epicómica d’un home senzill que vol volar.


PEZES (Castellà)
ULTRAMARINOS DE LUCAS (Castella-La Manxa)
Dies 18, 19 i 20 de desembre de 2015
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

PREMIO NACIONAL DE ARTES ESCÉNICAS PARA LA INFANCIA Y LA JUVENTUD 2015.

PeZes proposa al nin i la nina una experiència artística, submergint-los en un univers líquid, que els pertany, ens pertany, ja des d’abans de néixer. PeZes parla sobre l’origen, el principi, el camí cap a la vida, el nin que inicia el camí i ressona al món, ni més, ni menys. PeZes vol compartir la breu memòria dels seus espectadors, surar junts sobre l’intens record d’aquells temps en què tots vam ser peixos, tots sense saber-ho. Creiem oblidar aquella condició aquàtica, però queda gravada en algun racó sensible de la nostra memòria, i roman inesborrable.


 

AIXÒ ÉS MÀGIA 2ªEdició
MIGUEL GAVILÁN
Del 25 de desembre al 3 de gener
De divendres a diumenge
Divendres 20:30h, dissabte i diumenge a les 12h i a les 20:30h
Preu : Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Amb noves il·lusions i trucs torna la màgia, elegància i il•lusió d’aquest espectacle de l’art de la prestidigitació de la mà de Miguel Gavilán. Vint-i-quatre anys d’experiència sobre els millors escenaris nacionals i internacionals, i guardonat amb dos dels millors premis que es poden atorgar en aquest art.


AMOR DE CUENTOS (Castellà)
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 15, 16 i 17 de gener
De divendres a diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Amb ritme de poema
‘Contes… contes…! Venc contes! Així pregona la seva fantasiosa mercaderia el personatge de “La Niña que riega la Albahaca y el Príncipe Preguntón” de Federico García Lorca, una de les històries que es representen en aquest «Amor de Cuentos». Les titelles representen també la faula de «Historia de Burros», el curiós cas del «culete rebelde» d’Omar Pompeyo i es disfressen de pirates a «La Princesa del mar de la Trola». Totes aquests fabulosos contes amenitzats amb poemes d’Alberti, Bécquer, Machado i Gloria Fuertes. Versos sonors, meravellosos i cantarins que acompanyaran als nostres nins durant tota la seva vida. Un espectacle que es cola pels ulls i les orelles, que explota amb el riure i que fa niu al cor. Fantasia i poesia per a aquests temps tan prosaics i tan seriosos.


CUCU HAIKU (Castellà)
ESCENA MIRIÑAQUE (Cantàbria)
Dies 23 i 24 de gener
Dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

PREMI FETEN 2013 AL MILLOR VESTUARI
PREIMI PECCA AL MILLOR PROJECTE CUTURAL
NOMINAT MILLOR ESPECTACLE INFANTIL ALS PREMIS MAX
NOMINAT DIRECCIÓ D’ESCENA ALS PREMIS MAX

Cucu HAIKU és una delicada forma visual i poètica per als més petits. La màgia del color i de l’instant present. Un jardí, les estacions del temps, un plàcid viatge per la naturalesa i les seves variacions. Estiu, tardor, hivern i primavera són els escenaris de les coses senzilles i els seus grans canvis. Perquè tots creixem i ens transformem. Un viatge per l’arc de Sant Martí amb els set amics del vent. Espectacle visual i interdisciplinari, imaginat pels més petits a partir d’un any.


EL MOLINET MÀGIC
TEATRE TANTARANTANA (Catalunya)
Del 29 i 31 de gener
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Aquesta obra ens ensenya que quan ens fan un regal especial (com una joguina o un conte…) hem de saber-ho compartir i no viure-ho amb avarícia o enveja. Tot això queda palès a través del conte tradicional «El Molinet de sal», utilitzant un llenguatge molt visual i poètic per potenciar l’imaginari i la creativitat dels nins i nines.


Amb el suport de:

INAEM 02 CAJETIN ROJO